Acasă Actualitate Vedetele aleg sa se distreze în clubul The Week

Vedetele aleg sa se distreze în clubul The Week

138
1
DISTRIBUIȚI

Clubul *The Week* este locul în care tot mai multe vedete aleg să-şi petreacă serile în compania muzicii live, de bună calitate! Raluca Lăzăruţ, Puya, Laura Cosoi, Smiley, Cheloo, Alina Crişan, Alex Velea, Antonia, Ada Badoi, Cătălin Botezatu, Adi de la Akcent si bineinteles Mihai Morar, gazda petrecerilor, sunt doar câteva dintre vedetele care s-au simţit de minune în clubul din Calea Floreasca, nr. 169.

Mai mult, frumoasa cantareata Claudia Pavel, Tibi Scobiola Band, Laurentiu Duta, David Deejay si multi alti artisti au luat parte la petrecerea surpriza, organizata in *The Week*, in cinstea zilei de nastere a managerului lor, Marius Mates.

In serile de karaoke live, aflate sub „bagheta” lui  Antonio Fabrizi, cel care dă tonul petrecerilor cu muzică live în *The Week*, unii dintre artisti, precum Antonia, Alina Crişan şi Adi de la Akcent, chiar au cântat alături de starul italian, spre încântarea publicului. Cei care s-au obişnuit să aleagă acest loc ştiu deja că serile de karaoke live, mulţumesc orice public, oricât ar fi de exigent.

Se pare că tocmai această atmosferă, în care distracţia pe cinste este singura care face legea, l-a convins pe Cheloo de la Paraziţii să-şi serbeze ziua de naştere în *The Week*.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU