Acasă Actualitate Vedete afectate de criza financiara

Vedete afectate de criza financiara

180
0
DISTRIBUIȚI

Ileni Paslaru, Razvan Voicu

La inceputul anului 2010 tragem linie si analizam cat de mult au fost afectate vedetele din showbiz-ul romanesc de criza financiara. Curios ar fi sa stim daca exista si vedete pe care criza nu le-a surprins inca.

Unul dintre cei mai cunoscuti designeri vestimentari, Razvan Ciobanu, a simtit pe pielea lui criza financiara. Din cauza conjuncturilor nefavorabile a fost nevoit sa-si inchida atelierul de moda, spre surprinderea angajatilor care au ramas fara locuri de munca. Surse din anturajul lui sustin ca acesta si-a vandut masina pentru a-si resuscita afacerea, insa fara nici un rezultat.

Nici declinul lui Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai bogati oameni ai tarii cu un an in urma, nu a trecut neobservat, acesta fiind nevoit sa bage in faliment fabrica de materiale de constructii din Targul Jiu din cauza datoriilor pe care le avea la creditori.

Afectat extrem de serios de criza financiara, Gigi Becali pare ca a ajuns si el la fundul sacului, fiindu-i tot mai greu sa faca fata cheltuielilor de la clubul pe care il patroneaza, Steaua Bucuresti. Pentru a depasi aceasta situatie nefavorabila, latifundiarul a recurs la o solutie inedita, aceea de a-si pune finii sa contribuie la plata salariilor jucatorilor.

Cu toate ca la sfarsitul anului 2008 Cristian Tantareanu era convins ca pe el nu-l va afecta criza financiara si sustinea ca afacerile pe care le manageriaza infloresc, acum lucrurile au luat o alta intorsatura, el declarand intr-un interviu ca face discount de 20.000 de euro pentru a-si atrage clientii sa cumpere casele construite in “Paradisul verde”.

Si pentru ca nici din muzica nu prea se mai fac bani, compozitorul Săndel Bălan, tatal Andreei, lucreaza de ceva timp la o companie de asigurari din Ploiesti. Pentru a-si umple timpul si pentru ca nu-i place sa leneveasca, tatal vedetei a privit acest job ca pe o provocare, marturisind insa ca muzica nu va trece nici o data pe locul doi.

In randul celor care au avut o afacere intra si Laurette, care şi-a deschis salon de înfrumusetare în luna decembrie, dar, după mai puţin de o lună, s-a văzut nevoită să-l vândă. Motivul: nu-i mergea!

Criza financiara nu alege, ea lovind si in manelisti. Adi de la Vâlcea a fost nevoit sa isi inchida la inceputul anului 2009 sala luxoasa de fitness şi relaxare deschisa in Râmnicu Vâlcea. Adi de la Vâlcea facuse investitii de 300.000 de euro in sala de fitness, insa a ales sa renunte la ea cand a vazut ca incasarile sunt foarte slabe.

DISTRIBUIȚI