Acasă Actualitate „Unde sunt ascunsi banii lui Michael?”

„Unde sunt ascunsi banii lui Michael?”

117
0
DISTRIBUIȚI

Grace Rwaramba, femeia cea mai apropiata de Michael Jackson si de cei trei copii ai sai, a fost alaturi de acesta timp de 17 ani, in primii cinci ca secretara, iar in urmatorii 12 ca baysitter pentru Prince (12), Paris (11) si Prince Michael II (7).

Intr-un interviu acordat publicatiei „News of the World”, Grace, care se afla in Londra cand Michael a murit, a afirmat ca in timp ce se pregatea sa plece catre casa, a fost sunata de la vila starului de catre unul dintre membrii familiei Jackson, care a intrebat-o daca stie unde obisnuia Michael sa ascunda banii. „I-am spus sa caute in pungile de gunoi si pe sub covoare… Dar va dati seama, Michael murise de cateva ore si deja cineva ma suna sa ma intrebe unde sunt banii! Mi-a spus ca cei mici plang si ca intreaba de mine. Nu le vine sa creada ca tatal lor a murit.”
Grace a mai spus ca Michael era intr-o stare foarte proasta, si ca acesta nici nu si-a dat seama ca a semnat un contract pentru 50 de aparitii pe scena in turneul care urma sa inceapa. Michael Jackson nu mai urcase pe scena din 2006, de la decernarea premiilor World Music, cand abia a reusit sa cante doua versuri din „We are the world”.

DISTRIBUIȚI