Acasă Actualitate Unde mergem vineri, 10 iulie?

Unde mergem vineri, 10 iulie?

50
0
DISTRIBUIȚI

The Silver Church Club te invita vineri 10 iulie, ora 22.00 la ultimul concert al formatiei „DIRECTIA 5” din stagiunea de primavara-vara.

Dupa o stagiune completa insumand 14 concerte sutinute in fata a mii de spectatori la The Silver Church Club, membrii trupei „DIRECTIA 5” isi ia la revedere de la fani in aceasta vineri, oferindu-le un super eveniment. The Silver Church Club te asteapta sa vii, sa canti si sa dansezi impreuna cu trupa ta preferata un refren dintr-o piesa.

Tot vineri, 10 iulie, BONTON Club si Terasa Marie Celeste, gazduiesc o expozitie exceptionala de masini unicat, expozitie sustinuta cu ajutorul firmei de tunning auto MAFF TUNNING. Evenimentul se va desfasura in parcarea clubului,  din Soseaua Nordului nr 1, special amenajata pentru aceasta expozitie. 30 de manechine vor incalzi atmosfera alaturi de sunetul motoarelor tunnate si show-ul oferit de dj-ii nostri rezidenti! Invitata speciala a acestui eveniment este Daniela Crudu. Expozitia are loc intre orele 18 si 23, dupa care petrecerea se va muta in Club Bonton, cu Gangster Party – anii ’40.

Emulte.ro te va tine la curent cu cele mai cool evenimente!

DISTRIBUIȚI