Acasă Actualitate Un concurent va primi premiul juriului la „Dansez pentru tine”

Un concurent va primi premiul juriului la „Dansez pentru tine”

101
2
DISTRIBUIȚI

Pe langa marele premiu de 60 000 de euro, premiul al doilea de 20 000 de euro si premiul de popularitate de 5000 de euro,  in ultima editie « Dansez pentru tine » se va da si premiul juriului in valoare de 3000 de euro.

Vineri, la “Dansez pentru tine”, va fi seara premiantilor. Nu doar publicul telespectator va avea misiunea dificila de a-si vota favoritii pentru marele premiu de 60 000 de euro si pentru premiul de popularitate de 5000 de euro, ci si juriul va avea o sarcina speciala.

Dupa ce timp de 8 saptamani au asistat la o competitie intensa si un spectacol total, Mihai Petre, Beatrice Rancea, Cornel Patrichi, Emilia Popescu si Wilmark vor delibera si vor decide cine merita premiul juriului in sezonul al noualea al emisiunii “Dansez pentru tine”.
Dupa trei luni de antrenamente de dans zi de zi, accidentari, zeci de stiluri de dans invatate si mult suflet pus in fiecare gest si in fiecare dans, unul dintre concurenti, favoritul juriului, are sansa de a castiga premiul in valoare de 3000 de euro care sa-l ajute la implinirea visului pentru care a intrat in concurs. Membrii juriul vor alege la finalul emisiunii de vineri care este concurentul care i-a cucerit in acest sezon cu dansuri spectaculoase, ambitie, evolutie in concurs si implicare.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII