Acasă Actualitate Trupa Senzual a sarbatorit Ziua Copilului, pe role

Trupa Senzual a sarbatorit Ziua Copilului, pe role

102
0
DISTRIBUIȚI

“Sturulubatice si copilaroase”, Alexa si Sorina, cele doua cantarete din trupa Senzual, au sarbatorit Ziua Copilului intr-un stil nou: ele si-au lasat tocurile acasa, si-au inhatat rolele si si-au prins parul in codite de scolarite.

Si pentru ca Ziua Copilului se petrece “la joaca”, prima oprire pe care senzualele scolarite au facut-o, a fost la cei mai vestiti prezentatori pe care spiritul ludic ii duce in fiecare dimineata in top-ul audientelor: Razvan si Dani.

Dupa ce s-au “jucat” cu Razvan si Dani, dar si cu Daniela Crudu, precum si cu Vladut care a cocosat o tricicleta in timp ce senzualele cantau pe role, Alexa si Sorina si-au continuat misiunea de “copii”, oferind acadele si bomboane intregului staff RBA.

Dupa-amiaza, trupa Senzual a sustinut un minirecital, tot pe role, in cadrul unui eveniment dedicat copiilor si pentru ca s-au simtit excelent pe role, cele doua cantarete au hotarat sa pastreze look-ul pentru anumite concerte.

“ Chiar ne face placere sa cantam asa, iar mesajele pe care le-am primit de la fani, ne-au confirmat ca e un look ce trebuie pastrat, macar pentru anumite evenimente” – a confirmat Sorina.

foto: Radu Baron

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI