Acasă Actualitate Trupa Haiducii sarbatoreste 1 Mai prin munca

Trupa Haiducii sarbatoreste 1 Mai prin munca

193
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Haiducii va concerta de 1 Mai in Bucuresti, in parcul Izvor, apoi la Giurgiu, iar seara intr-un club de pe litoral.

Cei trei haiduci, Cristi, Marian si Catalin vor sarbatori 1 Mai Muncitoresc asa cum le sta bine unor cantareti: pe scena. Ei vor face un adevarat tur de forta , sustinand 3 concerte in 3 orase diferite.

La orele 12:45 trupa Haiducii va concerta in Parcul Izvor, in cadrul evenimentului organizat de Marian Vanghelie si Primaria sector 5 cu ocazia Zilei Internationale a Muncii, iar ora 16:00 ii va gasi pe cei trei cantareti pe scena orasului Giurgiu, urmand ca de acolo Marian, Cristi si Catalin sa plece spre litoral , unde vor avea cel de-al treilea concert.

Nu ne plangem, pentru ca pentru noi este deja obisnuinta sa muncim atunci cand restul oamenilor se relaxeaza” – ne-a declarat Cristi. “Asta este natura muncii noastre si in plus, s-a nimerit perfect ca cel de-al treilea concert sa fie pe litoral, asa vom petrece si noi o noapte alba de 1 Mai la mare, ca in adolescenta” – a adaugat Cristi.

DISTRIBUIȚI