Acasă Actualitate Trupa Haiducii, copiata de fani

Trupa Haiducii, copiata de fani

128
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Haiducii a descoperit de curand, ca un grup de fani a lansat cu ceva timp in urma, un videoclip “hand-made”, in care trei baieti ii imitau pe cantareti, facand playback pe una  dintre piesele trupei.

Cei trei asa zisi haiduci, folosind melodia trupei, copiind imbracamintea cantaretilor, precum si anumite cadre dintr-un videoclip mai vechi al trupei Haiducii, au postat videoclip-ul pe cel mai mare portal de video sharing, youtube.com.

Cristi, Marian si Catalin nu s-au suparat, mai ales ca cei trei  care i-au copiat au specificat ca este un playback dupa o melodie a trupei Haiducii, fara intentia de a crea confuzie cu adevarata trupa.

Am vazut pe net copii la indigo ale unor artisti internationali gen Madonna, Shakira, Michael Bubble si multi altii sau fani care poceau videoclip-urile si costumatiile, in incercarea de a imita cantaretul preferat. E o chestie absolut normala, la fel ca atunci cand noi eram copii si ne bateam in spatele blocului, cu armuri de cavaleri, doar ca acum, adolescentii au si tehnologia la indemana” – a declarat Cristi.

In timp ce fanii isi fac de cap pe youtube cu melodiile trupei Haiducii, cei trei cantareti s-au gandit sa le dea material nou de joaca, lansand  un nou single, “Sultanico, Fa”, compus de Dragos Docan si interpretat de Cristi, Marian si Catalin in stilul care i-a consacrat.

Noul single, ce se anunta un succes dupa reactiile publicului in concerte, este de astazi disponibil pe ftp pentru download sau poate fi ascultat pe site-ul trupei, www.haiducii.ro , in sectiunea mp3.

DISTRIBUIȚI