Acasă Actualitate Trupa Etnic lanseaza un nou album

Trupa Etnic lanseaza un nou album

158
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Etnic se pregateste de lansarea unui nou album de muzica etno, ce va contine nu mai putin de 23 de piese. O parte din piesele ce se regasesc pe acest album vor fi prezentate in premiera, vineri, 3 iulie, in emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”, Antena 1, intr-o editie speciala, difuzata din Muntii Buzaului.

O data cu noul album, cele doua cantarete vor afisa in premiera si noile costume de scena, la al caror design Roxana si Elena au dorit sa-si lase amprenta personala, ele implicandu-se in procesul de creatie.

Noul album semnat Etnic va contine atat piese noi, cat si hit-uri mai vechi ale trupei, reeditate intr-o orchestratie actuala, albumul dorindu-se a fi unul de colectie, asa cum fanii au solicitat in numeroase randuri.

Roxana si Elena au colaborat cu mai multi compozitori pentru acest album, insa si-au dorit ca acesta sa contina si prelucrari folclorice ale unor cantece romanesti celebre, albumul reusind sa acopere toate zonele folclorice ale Romaniei.

Desi programata initial pentru luna mai, lansarea albumului a fost amanata din motive obiective, ambele cantarete avand de sustinut examene importante: Roxana, bacalaureatul, iar Elena, examenul de licenta.

„Dupa ce vom termina cu toate examenele, vom lansa acest album la care am lucrat foarte mult in ultimul an, pentru ca ne-am dorit sa fie intr-adevar ceva special” – ne-a declarat Elena. „Este un album in stilul care ne-a consacrat si care ne reprezinta, un album in care veti regasi o particica din sufletele noastre”.

DISTRIBUIȚI