Acasă Actualitate Trupa Etnic canta cu band

Trupa Etnic canta cu band

145
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Etnic va avea prima aparitie in noua formula, cu band, vineri, 29 ianuarie, la Antena 1, in emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani”.

Anul 2010 vine cu o schimbare majora pentru trupa Etnic, celor doua cantarete, Elena si Roxana, alaturandu-li-se patru instrumentisti ce vor forma de acum inainte band-ul trupei Etnic si alaturi de care, etnicele au facut repetitii in ultimele luni. De asemenea, repertoriul trupei s-a imbogatit si cu un program de cover-uri, pe langa cel de muzica etno.

Vineri, pe langa noua formula pe care le-o va prezenta celor doi matinali si telespectatorilor lor, trupa Etnic va canta in premiera si piesa The Army of God, piesa pe care managerul lor, Radu Baron, a propus-o pentru Eurovision Song Contest 2010.

Piesa The Army of God apartine compozitorului Daniel Lazar, acelasi care a compus si piesa The Love is the Life, prima piesa in engleza a trupei Etnic si care anul trecut a ajuns, in interpretarea celor doua etnice, pana in semifinala Eurovision.

“Selectia pentru Eurovision 2010 ar fi trebuit sa aduca transparenta inainte de toate, mai ales ca au fost anumite schimbari la nivel organizatoric si atunci, toti ne-am asteptat la un concurs mai bine organizat decat in anii trecuti” – ne-a declarat Radu Baron, managerul trupei Etnic. “Se pare ca piesa The Army of God nu a fost preferata juriului, dar cum am putea face diferenta, daca organizatorii refuza sa posteze toate piesele pe site-ul oficial al selectiei pentru Eurovision 2010?” –  a adaugat acesta.

Pentru concertele viitoare, trupa Etnic va concerta atat in formula cu band, cat si cu negative, ca pana acum, in functie de bugetul si cerintele organizatorilor.

Pana vineri, cand noua trupa Etnic va prezenta in premiera pe tv  The Army of God, va invitam sa ascultati piesa aici.

DISTRIBUIȚI