Acasă Actualitate Trupa Etnic a ramas fara bagaje in Franta

Trupa Etnic a ramas fara bagaje in Franta

197
0
DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, trupa Etnic, dar si managerul Radu Baron au ramas fara bagaje in timpul escalei pe care au facut-o la Paris.

Invitata sa sustina un concert in capitala Algeriei pe data de 16 mai, in cadrul Festivalului Cultural European de la Alger, trupa Etnic a calatorit cu o companie aeriana frantuzeasca, avand escala in Paris, de unde cele doua cantarete impreuna cu managerul lor au plecat cu o alta cursa spre Alger.

Ajunsi in Alger, au fost anuntati ca bagajele lor au fost pierdute in Paris si ca le vor fi returnate imediat ce vor fi gasite, iar pana atunci li s-a asigurat o trusa de urgenta. Din nefericire, organizatorii festivalului deja programasera o emisiune tv, astfel ca cele doua cantarete au fost nevoite sa se prezinte la televiziunea publica din Alger cu hainele in care calatorisera .

“Acum mi se pare amuzant, dar pe moment deja ne panicasem, mai ales ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa-mi fie ratacite bagajele. Hainele in care am calatorit erau casual, adica nu tocmai tinuta potrivita pentru trupa care reprezenta Romania la un festival de asemenea anvergura. ”- ne-a declarat Elena.

“Eu am scos-o la capat cu ajutorul doamnei ambasador, care mi-a imprumutat margelele ei pentru a da o linie eleganta bluzei. Bine ca nu a filmat nimeni sub masa adidasii albastri pe care ii aveam in picioare” – a declarat amuzata Roxana.

Desi cu intarziere, bagajele au ajuns a doua zi, la timp pentru ca trupa Etnic,  sa reprezinte Romania asa cum se cuvine, mai ales ca seara in care a cantat trupa Etnic a fost o seara special rezervata Romaniei.

Fiecare dintre tarile participante a avut seara ei, astfel ca in fiecare seara, pe scena a urcat cate un reprezentant al unei tari membre ale Uniunii Europene, acreditate la Alger: Germania, Suedia, Ungaria, Franta, Polonia, Spania, Grecia, Marea Britanie, Austria, Bulgaria, Belgia sau Portugalia .

In afara emisiunilor radio si tv la care au fost invitate, cele doua cantarete au vizitat capitala Algeriei, si-au cumparat haine traditionale si s-au delectat cu specialitati culinare algeriene.

foto: Radu Baron

DISTRIBUIȚI