Acasă Actualitate Trupa Bad Boys Blue va avea pe scena dansatori romani

Trupa Bad Boys Blue va avea pe scena dansatori romani

83
0
DISTRIBUIȚI

Iubitorii trupelor Bad Boys Blue si Alphaville care s-au suparat asta toamna, cand concertul Back to the 80’s a fost amanat, respira usurati.

Cele doua trupe vor concerta la Sala Palatului, pe 28 martie. Trupa Bad Boys Blue va fi însotita pe scena de opt dansatori profesionisti selectati de la o scoala de dans celebra în România, care vor dansa pe ritmurile antrenante ale mega-hiturilor ‘You’re The Woman’, ‘Come Back And Stay’, ‘I Wanna Hear Your Heartbeat’, ‘Gimme Gimme Your Lovin”.

Bad Boys Blue au trecut prin multe schimbari din 2003 pâna în prezent. Componenta grupului s-a modificat. Pentru o perioada, John Edward McInerney a cântat singur sub titulatura de Bad Boys Blue. În 2006 Carlos Ferreira i s-a alaturat si de atunci formula grupului a ramas stabila. Primul single lansat de cei doi a fost ‘You’re A Woman 2006’ – un remix inovator al primului megahit al trupei. În acelasi an, grupul a lansat un set special de trei CD-uri intitulat ‘Hit Collection’.

Biletele, cu preturi cuprinse între 40 si 150 de lei, sunt disponibile în librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone, reteaua Diverta si la punctele de vânzare Eventim, informeaza Agerpres.

DISTRIBUIȚI