Acasă Actualitate „Traian Băsescu este preşedintele PNL- ului”, afirma Roxy Manelista

„Traian Băsescu este preşedintele PNL- ului”, afirma Roxy Manelista

224
2
DISTRIBUIȚI

In editia de miercuri a emisiunii „Lazarus show” de la Kanal D, invitata fiind in platou, Roxy Manelista ne-a declarat ca vrea să intre în politică… şi nu oriunde, ci în PNL. Intrebată de gadza emisiunii, cine este preşedintele partidului, Roxy a răspuns fără ezitare: „Traian Băsescu.”

In emisiunea vedetei Kanal D, Luis Lazarus, a început duelul celor mai tari cântăreţi ai momentului! Roxy Manelista, Emmy, Fabio şi Nikita se bat pe câte un loc fruntaş în topul celor mai bune voci si celor mai ravnite aparitii televizate. Roxy este cea care intră prima în concurs şi, după cât se pare, playback-ul e mult mai greu decât live-ul, cel puţin pentru ea. Publicul, „extaziat” datorită vocii ei, nu s-a putut abţine să nu facă câteva comentarii de-a dreptul memorabile la adresa ei.

nichita3Nikita, revoltată si ea de inepţiile Roxanei si de vocea ei, a rugat-o să nu mai facă versuri dedicate ei şi copilului ei, deoarece acesta se trezeşte din somn când o aude. În schimb, cântăreaţa Emmy, imparţială, afirmă că şi Fabio şi Roxy au cântat foarte bine.

2 COMENTARII

  1. ce tare…:) din cate stiam eu domnul crin antonescu e presedintele la pnl…….nu domnul traian basescu….:))))….da lasa ca merge si asa…..poate au facut dansi schimb de paertide….adica domnul basescu a trecut la pnl si domnul anonescu la pd-l…….tare roxy manelista asta…..o idolatrizes..:))))))))