Acasă 'Round da world „The Hurt Locker” a facut din Pro tv lider de audienta

„The Hurt Locker” a facut din Pro tv lider de audienta

130
0
DISTRIBUIȚI

Pro Tv a fost lider absolut de audienţă în intervalul orar 22:33 – 01:14, când a fost difuzat The Hurt Locker – Echipa de foc.

Duminică seara, când Pro Tv a difuzat The Hurt Locker – Echipa de foc, pelicula care a strălucit în noaptea Oscarurilor şi şi-a adjudecat şase statuete din cele nouă nominalizări, aproape 1,3 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări au stat în minutul de aur (23:20) cu ochii pe aventurile geniştilor de top din Irak. Filmul care a reuşit să eclipseze superproducţia Avatar, considerată favorită în cursa Oscarurilor din acest an, a obţinut în minutul de aur, 23:21, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani un vârf de audienţă de 8,3 puncte de rating  şi 26,6% cotă de piaţă, timp în care Antena 1 avea doar 3,1 puncte de rating şi 9,9% cota de piaţă.

The Hurt Locker – Echipa de foc este marele câştigător la Oscar, in acest an, unde şi-a adjudecat şase mult râvnite statuete, printre care cea pentru cel mai bun film, cea mai bună regie şi pentru cel mai bun scenariu original. Kathryn Bigelow, fosta soţie a lui James Cameron, este prima femeie din istorie care îşi adjudecă Oscarul pentru cea mai bună regie.

DISTRIBUIȚI