Acasă Actualitate Terapia ABA – o solutie pentru romanii care sufera de autism

Terapia ABA – o solutie pentru romanii care sufera de autism

228
0
DISTRIBUIȚI

Editia de duminica, 31 mai, a emisiunii “Romania, te iubesc!” aduce in fata telespectatorilor ProTV problema romanilor care sufera de autism si vorbeste despre ultimele tehnici de tratare ale acestei tulburari de comportament.

In Romania exista recuperare precum TEACCH sau PECS, statul le ofera o pensie lunara de handicap de 450 RON. Terapeutii din tara care lucreaza cu autistii au “furat” meserie de la specialistii adusi de afara, insa nu au certificate si, prin urmare, nu se pot angaja.

Duminica, 31 mai, de la ora 18:00, “Romania, te iubesc!”prezinta cazurile incredibile ale unor copii autisti care au fost recuperati prin intermediul terapiei ABA. “Reportajul prezentat in editia de duminica a emisiunii “Romania, te iubesc!” nu se rezuma la a vorbi despre acest gen de terapie, ci si despre ce presupune ea si care sunt pasii care trebuie urmati. Vom prezenta telespectatorilor povestile incredibile ale unor familii care au luptat din rasputeri pentru a-si salva copiii si, in cele din urma, au si reusit. Lupta lor a insemnat o deschidere de drumuri si a adus o speranta in viata pacientilor cu autism ”, a declarat Paula Herlo, corespondentul special al Stirilor ProTV care a realizat acest reportaj.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI