Acasă 'Round da world Tatuajele Brangelinei

Tatuajele Brangelinei

260
1
DISTRIBUIȚI

Numeroasele tatuaje ale Angelinei Jolie au atras de-a lungul timpului atentia mass-mediei. Jolie a afirmat ca, avand in vedere ca nu e impotriva aparitiei ei nud in filme, numarul mare de tatuaje de pe corpul ei i-a fortat pe producatori sa fie foarte creativi cand vine vorba de scene de dragoste, sau nuditate.

In majoritatea filmelor sale, s-a folosit machiajul pentru acoperirea tatuajelor. In prezent, Angelina are 13 tatuaje cunoscute, printre ele citatul din Tennessee Williams „A prayer for the wild at heart, kept in cages”, pe care si l-a facut impreuna cu mama ei, un text in limba araba, „العزيمة” (puterea vointei), proberbul in limba latina „quod me nutrit me destruit”, o rugaciune Yantra scrisa pentru fiul sau Maddox, iar pe umarul stang are tatuate coordonatele geografice ale locurilor in care s-au nascut copiii ei.

De-a lungul timpului si-a acoperit sau sters cu laser mai multe tatuaje, incluzand numele fostului ei sot, Billy Bob, un caracter chinezesc care inseamna moarte si o fereastra, care fusese tatuata pe spate. Angelina a explicat ca si-a sters acest tatuaj pentru ca, daca intrecut obisnuia sa-si petreaca timpul uitandu-se pe fereastra si dorindu-si sa fie afara, acum e afara tot timpul.

DISTRIBUIȚI