Acasă Actualitate Tatăl Monicăi Columbeanu, Emil Gabor: „Nu am fost de acord cu căsătoria...

Tatăl Monicăi Columbeanu, Emil Gabor: „Nu am fost de acord cu căsătoria Monicăi cu Irinel, pentru că el este mai în vârstă şi decât mine”.

139
0
DISTRIBUIȚI

Colegii de la emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1 au reuşit, în exclusivitate, să-l convingă să vină astăzi, în platoul de filmare, pe Emil Gabor, tatăl Monicăi Columbeanu.

Domnul Gabor a ajuns în Bucureşti ieri ( luni ), orele prânzului, la invitaţia echipei emisiunii „Acces Direct”. El va fi invitatul de onoare al emisiunii de astăzi, şi va face tot posibilul să le ia apărarea fetelor lui în faţa opiniei publice. Se pare că el nu a fost contactat de Monica sau de Ramona, cu toate că acestea ştiau că va veni în Bucureşti. El a venit în Capitală, tocmai de la Bacău, însoţit de câţiva prieteni. Noaptea de luni el şi-a petrecut-o la hotel, nicidecum la reşedinţa de lux din Izvorani a fiicei lui, Moni.

Din fericire pentru aceasta, el are doar cuvinte de lauda, nicidecum nu vrea să o jignească. „Nu am fost niciodată boschetar, aşa cum s-a spus! Şi pe Monica nu am renegat-o, doar că la început nu am fost de acord cu căsătoria ei cu Irinel Columbeanu pentru că acesta este mai în varsta şi decât mine. Dar acum m-am resemnat. Ultima dată am vorbit cu Monica şi cu Veronica pe 10 oct, când a fost ziua mea. Nu am vrut să ies în evidenţă. Acum am ieşit în presă ca să-mi apar familia. Dinu Damaschin i-a făcut mult rău Monicăi. Din cauza lui a fugit din Bacău”, a declarat Emil Gabor pentru „Acces Direct”.

Contactata de eMulte, Monica Columbeanu a declarat ca nu stia ca tatal sau este in Bucuresti si a lasat sa se inteleaga ca nici nu ii pasa de acest lucru.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI