Acasă Actualitate Tania Budi si Andreea Mantea se dueleaza pentru a ramane in competitia...

Tania Budi si Andreea Mantea se dueleaza pentru a ramane in competitia “Dansez pentru tine”

325
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, la „Dansez pentru tine”, Andreea Mantea si Tania Budi se vor lupta in pasi de dans alaturi de partenerii lor pentru a cuceri telespectatorii si a-i convinge sa-i voteze pentru a ramane in competitia visurilor.

Tania Budi si Adrian Muresan, precum si Andreea Mantea si Daniel Lazar vor trece prin emotiile duelului si vor depinde de votul telespectatorilor pentru a ramane in competitia visurilor. Cele doua perechi repeta pana la epuizare pentru ca vineri seara sa le iasa perfect cele doua dansuri ale editiei precedente, vals si Michael Jackson, precum si unul dintre dansurile editiei a doua. Andreea Mantea va dansa alaturi de partenerul ei quick-step, iar Tania Budi va reproduce in ring atmosfera de la Bollywood. Inainte de toate, munca lor reprezinta lupta pentru implinirea unui vis nobil.

Andreea Mantea si-a propus sa munceasca enorm saptamana aceasta, sa danseze mult si spera sa fie raspatiti pentru daruirea lor de catre telespectatorii cu suflet mare. Andreea si Daniel Lazar (18 ani, Piatra Neamt) danseaza pentru cel mai important om din viata lui Daniel, mama lui care a avut o viata grea, iar acum trece printr-o perioada dificila. Visul mamei lui Daniel este sa poata asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat in plasament si de care are grija asa cum a avut si de Daniel si de fratele lui. Desi cei doi copii au probleme de sanatate, de care nu stia atunci cand i-a luat in plasament, ea nu a renuntat niciodata la ei. Mai mult decat atat, le plateste tratamentele facand eforturi financiare uriase si se lupta ca ei sa mearga la scoli normale si sa aiba o viata buna asemeni copiilor ei naturali. Telespectatorii care vor sa o ajute pe mama lui Daniel pot vota prin sms la 1276 cu textul Andreea sau pot suna la 0900 760 602.

Tania Budi si Adrian Muresan (24 de ani, Cluj) au muncit enorm pentru prima editie a emisiunii, insa notele juriului au decis ca ei sa intre la duel. “Mai multa munca nu cred ca se poate, dar mai multa atentie da”, a declarat Tania Budi dupa aflarea verdictului. Motivul pentru care ei danseaza este atat de puternic incat nimic nu-i va opri sa lupte, sa repete mult pentru ca vinerea viitoare telespectatorii Pro Tv sa le aprecieze munca si sa creada in visul lor. Mama lui Adrian, pentru care Tania si Adrian lupta la “Dansez pentru tine” este fara doar si poate o eroina. Dupa ce a divortat si a crescut cei trei copii muncind, invatand si avand grija de ei, acum, ea lucreaza la o fundatie si ajuta oameni batrani si singuri, de care se ataseaza, care devin familia lor, le cumpara mancare si alte lucruri necesare. Astfel, a devenit un model pentru Adrian, iar el nu-si doreste decat sa-i poata oferi mamei sale o viata linistita, lipsita de griji. Adrian lupta sa o vada pe mama lui relaxandu-se, distrandu-se, dupa o viata in care a muncit si s-a sacrificat pentru binele familiei ei si al celor din jur. Telespectatorii care sustin visul lui Adrian si al Taniei pot sa ajute la transformarea lui in realitate trimitand sms la 1276 cu textul Tania sau sunand la 0900 760 607.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI