Acasă Actualitate Super concert, Mozart rocks 2010

Super concert, Mozart rocks 2010

125
0
DISTRIBUIȚI

Pentru cei care vor sa asculte si altceva decat „Lasa-ma papa la mare” sau „Eu sunt mare barosan”, eMulte recomanda concertul Mozart Rocks 2010, care va avea loc pe data de 12 aprilie.

Anul acesta va fi un concert e binefacere pentru Asociatia Telefonul Copilului !
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, al cărei scop este acela de a proteja copiii împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, împotriva oricărei forme de abuz, oferind asistență gratuită prin intermediul liniei telefonice 116 111.
Asociaţia Telefonul Copilului a fost înfiinţată în anul 2006, în cadrul programelor Phare finanţate de Uniunea Europeană, fiind promovată prin intermediul campaniilor „Casa de Copii nu e acasă” şi „Drepturile copilului sunt lege”. În luna iulie 2008, Asociaţiei Telefonul Copilului, în parteneriat cu Romtelecom, i-a fost acordată de către Autoritatea Naţională pentru Comunicaţii (ANC), licenţa pentru implementarea numărului unic european de asistenţă pentru copii, 116 111. Începând cu data de 1 octombrie 2008 acesta a devenit funcţional la nivelul întregii ţări în reţeaua Romtelecom.
România a fost a treia ţară din Uniunea Europeană care a pus la dispoziţia copiilor acest număr unic.

Serviciile oferite de către Telefonul Copilului 116.111 sunt următoarele:

  • Informare cu privire la promovarea şi respectarea drepturilor copiilor
  • Consiliere cu privire la promovarea şi respectarea drepturilor copiilor
  • Îndrumare către instituţiile în măsură să acorde asistenţa necesară
  • Urmărirea modului de soluţionare a cazurilor
  • Monitorizarea respectării drepturilor copilului în urma cazurilor înregistrate şi informarea instituţiilor abilitate cu privire la problemele întâmpinate de copii

Va asteptam pe 12 aprilie sa ascultati aproape doua ore de muzica buna, din care va oferim drept exemplu:

DISTRIBUIȚI