Acasă Actualitate Summer Fashion Festival

Summer Fashion Festival

139
0
DISTRIBUIȚI

“Summer Fashion Festival”, cel mai important eveniment de modă al verii, are loc în acest weekend, in Mamaia,  la hotelul Rex.

Începând de azi şi până duminică, cei mai importanţi designeri din ţară îşi vor expune creaţiile. Dintre aceştia, celebrul Cătălin Botezatu va avea nu mai puţin de şapte show-uri. Imediat după “Summer Fashion Festival”, Catalin Botezatu va pleca la Saint-Tropez, unde va fi invitatul unui exclusivist eveniment de modă care se va desfăşura pe faimoasa plajă Nikky Beach.

Anul acesta pe podiumul de la Mamaia a Fashion TV Summer Festival, vor fi prezentate, în cele trei zile de spectacole, colecţii ale unor case internaţionale celebre precum Chanel, Bvlgari, Cartier, Belgravo.

Si daca pana acum, vedeta festivalurilor de moda de pe litoral era Monica Columbeanu, se pare ca anul acesta ea nu va participa, conform unei declaratii pe care a facut-o pentru Libertatea.

Locul Monicăi va fi luat de Sorina Docuz care va prezenta alături de manechine consacrate precum Claudia Neghină, Ioana Francia şi Nicoleta Gaburici.