Acasă Actualitate Stilistei Adina Buzatu i s-a pregatit o petrecere surpriza

Stilistei Adina Buzatu i s-a pregatit o petrecere surpriza

183
1
DISTRIBUIȚI

Cunoscuta stilista Adina Buzatu a avut parte de o surpriza de proportii.

Invitata de prietena ei, redactor sef al revistei Vipmoda, sa aiba o prezentare in cadrul unui eveniment care urma sa se desfasoare la teatrul Bulandra din Bucuresti, Adina s-a organizat cu profesionalism chiar daca totul parea sa-i mearga pe dos, incepand cu faptul ca in loc sa aiba echipa de manechini (baieti) ai lui Catalin Botezatu cu care lucreaza de obicei trebuia sa-si prezinte colectia masculin pe fete, cd-ul cu muzica de prezentare nu mai era de gasit, organizatorii i-au impus sa stea in backstage, iar echipa ei se comporta ciudat. Ghinionul suprem a fost atunci cand la finalul prezentarii manejul modelelor a parut compromis, acestea iesind pe podium fara niciun fel de muzica. Muzica a revenit dupa cateva zeci de secunde, Adina a fost impinsa pe podium de regizoarea tehnica, ramanand  inmarmurita atunci cand brusc au cazut luminile ca la ca o pana de curent.

Dupa un moment penibil de liniste si intuneric, furioasa, Adina a incercat sa salveze situatia retragandu-se impreuna cu fetele insa in acel moment au izbucnit artificiile, tunurile de confetti si vocea inconfundabila a lui Frank Sinatra cantand Happy Birthday, iar echipa completa TRENDS by Adina Buzatu a venit aducand un tort imens. Sarbatorita a izbuncnit in ras-plans realizand ca lantul de asa zise ghinioane a fost patre dintr-o surpriza pentru ziua ei.

Pentru ca se hotarase sa nu-si serbeze ziua, prietena ei a decis sa-i faca o “mica” surpriza care s-a transformat in una de proportii cu ajutorul unor prieteni buni de-ai Adinei care au intrat si ei in joc: regizorul Petre Nastase cunoscand-o bine pe sarbatorita a regizat atat spectacolul cat si seria de ghinioane menite sa mareasca suspansul, Angi Nastase, sotia lui Petre, a pus la dispozitie frumoasele manechine ale agentiei sale, Fresh Casting, Mike Costache a adus-o in prezentare pe Miss Universe Romania, Mihaela Borcea a trimis echipa sa de machiaj si coafura de la Clinica Michelle iar cei peste 200 invitati prezenti nu i-au suflat Adinei nicio vorba.

Printre complici s-au aflat si Presedintele TVR- Alexandru Sassu, Ministrul Secretar de Stat- Razvan Murgeanu, criticul de moda Ovidiu Buta, avocatul liberal Dan Petrescu, printul Michael de Laufenburg, Ana Maria si Laurentiu Reghecampf, Nora Seroussi, Oana Roman, actrita Eugenia Serban, make-up artistul Mirela Vescan, hair stylistul Laurent Tourette, Rebecca Walter si multi multi altii.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. « Castiguri Pe Net. Salariu atractiv. Cautam urgent oameni interesati sa lucreze la domiciliu. Asiguram prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima !Detalii numai la email :mirajulnaturii@gmail.com
    Valabil in toata tara
    NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti bani ! Aplici doar un sistem gratuit si foarte elegant de lucru numai pe Internet (marketing,publicitate) si castigi bani ! «