Acasă Actualitate State de Romania pe urmele lui John Travolta la Paris

State de Romania pe urmele lui John Travolta la Paris

168
2
DISTRIBUIȚI

Timp de mai bine de o saptamana, echipa productiei “State de Romania – Student la Sorbona” s-a aflat la Paris unde s-au filmat primele secvente ale lung-metrajului care va fi difuzat in aceasta toamna de ProTV. Locatiile alese au fost pe cat de diverse, pe atat de celebre.

State Potcovaru a ajuns asadar pe Rue de Saint-Denis una dintre cele mi cunoscute si in acelasi timp cele mai rau-famate strazi ale Parisului. Zona in care s-a desfasurat filmarea este cunoscuta pentru prostitutie si controlul mafiei italiene care face legea in aceasta parte a orasului. Prezenta camerelor de filmat pe aceasta strada a presupus un mare risc, avand in vedere natura evenimentelor care au loc aici. Cu toate astea, aspectul si atmosfera s-au potrivit perfect cu scenele filmate. Tot ceea ce s-a intamplat a parut atat de real incat la una din secvente, o femeie ce se afla in trecere a fost convinsa ca tipetele si conflictele personajelor sunt reale asa incat a luat-o speriata la fuga. Si, pentru ca tabloul sa fie complet, personajele care apar in aceste scene sunt si ele..aparte. “Oamenii” lui State sunt de fapt muzicanti aflati la Paris sau florarese de pe Champs Elysee care s-au aratat extrem de incantati sa apara in aceasta productie. Locatia prezinta un mare interes pentru filmele de actiune. Cu doar cateva saptamani inainte, pe Rue Saint-Denis s-a filmat “From Paris with love”, cel mai recent film al lui John Travolta.

Alte doua locatii spectaculoase au fost Place des Vosges, cea mai veche piata din Paris ce dateaza inca din 1612 si gradinile din fata Palatului Elysee. Aprobarile pentru aceste spatii sunt printre cele mai costisitoare, presupun reguli foarte stricte, insa imaginile surprinse sunt spectaculoase.  Echipa nu avea voie sa filmeze decat intr-o singura directie, camerele trebuiau sa se afle cu spatele la Palat pentru a nu surprinde imagini cu resedinta presedintelui Sarkozy. Gardienii francezi s-au aflat in permanenta la locul de filmare pentru a se asigura ca aceste reguli sunt respectate.

La Paris, echipa productiei “State de Romania-Student la Sorbona”  a ajuns si intr-o locatie mai putin cunoscuta: a filmat in fata casei lui Pierre Alexis Dumas, directorul de creatie al celebrei case de moda Hermes. Locatia le-a fost dezvaluita de Alin Radoi, un musician roman aflat la Paris care, de altfel, este profesorul de pian al copiilor lui Dumas.

Timp de o saptamana, familia Potcovaru a colindat cele mai celebre zone ale Parislui: Place de la Sorbone, Pantheonul, Champs-Elysees, Notre-Dame, Podul Alexandre al III-lea, Place de la Madeleine sau  canalul Saint-Martin. Vremea nu a fost insa deloc prietenoasa, a plouat aproape in fiecare zi, iar temperaturile nu au depasit 14 grade Celsius. Cu toate astea, nimic nu l-a impiedicat pe State de Romania sa cucereasca inca o data Parisul. Cum a reusit si prin cate a trecut, telespectatorii ProTV vor descoperi in aceasta toamna la ProTV, in noua productie marca Promance International, campanie a Mediapro Pictures.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI