Acasă Actualitate State de Romania are blog

State de Romania are blog

302
8
DISTRIBUIȚI

Din 22 iunie, State de Romania intra in blogosfera. Celebrul personaj din lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona” si din serialul de comedie “State de Romania” care vor fi difuzate in aceasta toamna la ProTV se destainuie cititorilor pe statederomania.ro. Acesta le va povesti fanilor intamplari din spatele camerelor de filmat si va comenta, intr-o maniera deja celebra, noutati si evenimente din viata de zi cu zi a romanilor.

Astfel, State dezvaluie motivele care l-au facut sa se inscrie la cursurile prestigioasei Univeristati Sorbona si sa paraseasca Romania. Nu vor lipsi nici aventurile de la Paris din lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona” pe care acesta le va detalia pe statederomania.ro si, mai ales, povesti despre noile aventuri din serialul de comedie “State de Romania”, difuzat din aceasta toamna la ProTV.

Pe langa povesti si informatii de culise,  statederomania.ro va avea si o sectiune speciala de unde fanii vor putea achizitiona obiecte si produse promotionale cu personajele preferate din “Regina”: caiete, creioane, blocuri de desen sau acuarele.

DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

  1. am 50 de ani scriu din placere proza AZI vreau sa vand manuscrisul meu PESTE COD-;se zice ca STATE POTCOVARU are mai multe identitati pe una din cartile lui de identitate scrie PESTE CODIN.Se mai zice ca a plecat la sorbona si cu alte treburi,sa afle daca scheletul gasit la TARTARIAeste femeie etc.PESTE COD spune ca poate sa faca o aerobicicleta .PESTE COD are in tara un birou SASA.Acesta a fost un fragment din PESTE COD-proza AZI-autor ALB OLIVIA.Mai am la sertar SARLATANU VIZIONAR.TEL MEU ESTE 0724692959.MULTUMESC.