Acasă Actualitate Spike vine cu “Scandal” la MTV Euro Top 20 !

Spike vine cu “Scandal” la MTV Euro Top 20 !

331
0
DISTRIBUIȚI

Piesa “Scandal” este al treilea extras de pe albumul “Ramanem Prieteni” , dupa “Tu” si “Banii”, care a inregistrat in luna decembrie a anului 2009 vanzari de peste 30.000 de exemplare. Regizorul videoclipului acestei piese a fost insusi Spike care a fost extrem de  incantat de aceasta provocare.

De altfel, cantaretul este tot timpul implicat intr-o multime de proiecte artistice. Spike, alaturi de rapper-ul Guess Who, pregateste un nou turneu ce va incepe pe data de 12 februarie in Constanta, in clubul Wish. In cadrul acestui turneu numit “Tu-R” cei doi  vor sustine concerte in 23 de orase din tara pentru a promova noul single ce urmeaza sa fie lansat in luna aprilie. Ei nu vor rata nici orase ca Braila , Botosani, Suceava, Pitesti, Cluj, Brasov, Craiova, Baia Mare, Satu Mare, Iasi, Bacau, Focsani, Arad, Hunedoara, Timisoara, Tg Mures sau Bucuresti, unde vor fi insotiti de trupa Agresiv care va concerta in deschidere.

Joi, 27 ianuarie, de la ora 13.00, rapperul Spike revine MTV in calitate de VJ pentru a prezenta o noua editie a Euro Top!

DISTRIBUIȚI