Acasă Actualitate Spice Girls s-a intalnit la cina in Londra

Spice Girls s-a intalnit la cina in Londra

175
0
DISTRIBUIȚI
Geri Halliwell a organizat o reuniune a fetelor de la Spice Girls la Londra. Melanie Brown, Melanie Chisholm si Emma Bunton au fost in verva cand s-au alaturat la Ginger Spice dupa cina, la restaurantul Palm in Knightsbridge din Londra inainte de a se opri la Hotelul Mayfair pentru mai multe racoritoare.
Dar a cincea membra a trupei Spice Girls, Victoria Beckham a lipsit. Desi celelalte membre i-au trimis din timp o invitatie Victoriei, aceasta se pare ca nu a gasit suficient timp in agenda sa, pentru a se intalni cu colegele ei de trupa. Aceasta s-a intors in Los Angeles, dupa o vizita la Saptamana de Moda din New York, unde a prezentat colectia de primavara/vara a anului 2010.
Gama de rochii a Victoriei Beckham a fost laudata de criticii de moda si de ziare, considerand ca este o combinatie perfecta intre un stil de executie si unul magulitor. In ziua intalnirii componentelor trupei Spice Girls, Victoria Beckham impreuna cu sotul ei, David Beckham probau un Range Rover in Beverly Hills.
DISTRIBUIȚI