Acasă Actualitate Sorina de la Senzual a cantat cu umarul dislocat

Sorina de la Senzual a cantat cu umarul dislocat

183
0
DISTRIBUIȚI

Sorina din trupa Senzual si-a dislocat zilele trecute umarul stang in timpul unui concert sustinut la Onesti, insa artista a continuat sa cante dupa ce Marian (Haiducii) i-a fixat umarul la loc.

Trupa Senzual au avut 8 concerte week-end-ul trecut, in zona Moldovei, iar accidentul a survenit in urma unei miscari bruste pe care Sorina a facut-o in timpul celui de-al treilea concert.

La a doua piesa, cantareata a simtit o durere brusca in umarul stang si a recunoscut sunetul, avand in vedere ca a mai avut astfel de experiente pe vremea cand juca handball si era capitan al echipei de la Clubul Scolar Sportiv nr 6 Bucuresti.

Sorina si-a insusit perfect zicala “Arta cere sacrificii”, a coborat de pe scena cantand inca si a apelat la “medicul” de urgenta, Marian de la trupa Haiducii, care urma sa concerteze pe aceeasi scena, 30 de minute mai tarziu.

“Am fost un pic inconstienti si iresponsabili, atat eu cat si Marian, insa totul s-a derulat atat de repede si n-am stiut ce altceva sa fac in acel moment, asa ca am ales varianta cea mai buna pentru a continua concertele” – ne-a declarat Sorina. “Am ales sa nu-l bag in gips, pentru ca noi chiar cantam live si nu vreau sa pun in pericol concertele pe care le avem deja programate” – a adaugat cantareata.

Desi nu a acceptat sa-i fie imobilizat in gips umarul, Sorina  a fost examinata de catre medici specialiati, care i l–au fixat inca o data, iar acum artista urmeaza sedinte de gimnastica medicala de recuperare.

DISTRIBUIȚI