Acasă Actualitate Sorana Mohamad vrea un look nou de sarbatori

Sorana Mohamad vrea un look nou de sarbatori

131
4
DISTRIBUIȚI

Fosta componenta  a trupei A.S.I.A. se va lasa pe mana hairstylistului.

Sorana, alături de Mihnea Marinas, hairstylistul său de suflet şi coleg de platou la Euforia Lifestyle TV,  a  prezentat in club Vibe, „Rithm” , un concept ce se adresează femeilor nonconformiste, mereu gata de distracţie şi de a atrage privirile admirative ale celor din jur, eveniment ce face parte din suita “Urban, by Mihnea Marinas”.

Printre cele care au acceptat provocarea, s-au  numărat Carmen Pleşea, care a beneficiat de o coafură avangardistă, ce a pus în valoare celebrele sale codiţe şi însăşi Sorana Mohamad, ambele completând seria celor 12 modele şi manechine, implicate în prezentare.
În urmă cu câteva săptămâni, tânărul hairstylist Mihnea Marinas, având de partea sa o întreagă echipă ce militează pentru un stil nonconformist, a acceptat să aranjeze părul trecătoarelor dornice de o minimă schimbare de stil, realizabilă în 5 minute, într-un decor total neconvenţional, în plină stradă, în centrul Capitalei.
Întrebat de către jurnalistele prezente care va fi trendul anului viitor, Mihnea a răspuns: „Începând din 2010 nu se va mai purta părul drept. Se vor purta buclele şi accentele hippie, părul arămiu şi părul roşcat”.

Pentru a-şi demonstra încrederea în priceperea lui Mihnea, Sorana a spus că se va încredinţa pe deplin talentului acestuia, pentru a avea un nou look de Sărbători.

sursa foto: meme.ro

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. petrus_emanuel08@yahoo.com-Adressa mea de e-mail.

  Buna Sorana Darclee Mohamad eu ma numesc Petrus Emanuel Mihai sunt din Romania Ileanda Salaj am 21 de ani si sunt un mare fan al trupei A.S.I.A
  Vreau sa-ti urez un sincer LA MULTI ANI cu ocazia zilei de 13.02.1983.Acum ca suntem in 2010 iti urez sa ti se implineasca tot ce
  doresti in viata sa ai succes in cariera ta. Daca vrei ma poti contacta
  la adressa de e-mail…

  E-MAIL CONTACT : petrus_emanuel08@yahoo.com

 2. nu stiu cum sa-ti spun dar de mica te-am iubit si te voi iubiiii din tot sufletul si pe tine dar si pe celelalte fete…deci eu nu am cuvinte cum sa-ti zic cat tin se vorbesc cu tine as vrea doar sa te vad la fata pt ca nu te-am vazut in viata mea doar la televizor … te rog sa ma bagi in lista ta de messenger te implor :
  scumpy.andreea sau cockolino