Acasă Actualitate Sorana îşi scoate hair-stylistul în stradă

Sorana îşi scoate hair-stylistul în stradă

77
2
DISTRIBUIȚI

Mihnea Marinaş, hair-stylistul de suflet al Soranei Mohamad (ex-ASIA) a decis de curând să-şi exercite talentul asupra femeilor obişnuite, direct în stradă. El îşi propune ca  în 5 minute să demonstreze  că orice femeie modernă, poate fi răpitoare, fără a consuma timp şi bani.

Soluţia ”de criza” o puteţi experimenta joi, 29 octombrie, în faţă la Casa Armatei între orele 12.00 – 17.00 unde se desfăşoară evenimentul Urban by Mihnea Marinaş „Ready ‘n 5”.

Despre acest concept îndrăzneţ, Mihnea spune că înţelege perfect frustrarea bărbaţilor care îşi aşteaptă alesele ore întregi şi vine în ajutorul lor cu o soluţie rapidă. „Femeile uită de multe ori că sunt cu adevărat frumoase şi nu au nevoie de ore întregi pentru a se aranja. Părul prins lejer sau aranjat cu un minim de efort, le face mult mai misterioase şi mai interesante, iar noi le iubim şi mai mult când sunt punctuale şi nu le aşteptăm ore în şir”.
Tânărul Mihnea Marinaş este cunoscut în special datorită participării sale la emisiunile de shopping ale postului Euforia, unde charisma sa nu a trecut neobservată.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI