Acasă Actualitate Shakira si Nadal, aproape goi pentru „Gypsy”

Shakira si Nadal, aproape goi pentru „Gypsy”

75
0
DISTRIBUIȚI

Shakira şi Rafael Nadal apar aproape dezbrăcaţi, cu trupurile atingându-se, în fotografiile care promovează noul single al artistei columbiene.

Cunoscutul tenisman este surpriza ultimului videoclip al Shakirei, filmat la Barcelona, informeaza Agerpres citand ziarul catalan La Vanguardia.

Desi recent au apărut zvonuri privind o posibilă idila între Shakira şi Rafael Nadal, ambii au dezminţit cu vehementa ştirea. Un sambure de adevăr exista, insa, acesta fiind că ambii pot fi văzuţi aproape goi, avand corpurile înlănţuite în fotografiile de promovare a noului single al cântăreţei columbiene, „Gypsy”, care face parte din ultimul ei disc, „Loba”.

Videoclipul, al carui realizator este Jaume de Laiguana,  va apărea la sfârşitul lunii, în timp ce CD-ul se află deja pe piaţă din octombrie anul trecut.  Shakira şi Nadal s-au cunoscut la Abu Dhabi, în decembrie 2008, şi s-au reîntâlnit la Miami cu prilejul desfăşurării unui turneu de tenis în martie 2009.

Imaginile provocatoare cu cei doi au dat apa la moara celor care au dorit sa speculeze relatia dintre Shakira şi Nadal, insa ambele vedete au legături destul de stabile.  Shakira are o relatie cu Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian, de aproape 7 ani, in timp ce Rafael Nadal este alături de prietena lui de-o viaţă, Xisca pe care a cunoscut-o în liceu.

Foto: Quien

DISTRIBUIȚI