Acasă Actualitate Semifinalistii show-ului „Dansez pentru tine”

Semifinalistii show-ului „Dansez pentru tine”

167
1
DISTRIBUIȚI

Aproape 40 000 de sms-uri au fost trimise pentru stabilirea castigatorilor  ultimului duel de la „Dansez pentru tine”, iar rezultatul a fost extrem de strans si a demonstrat cat de iubite au fost ambele perechi supuse confruntarii.

Cu peste 19000 de voturi, Iuliana Luciu si Grigore au primit din partea telespectatorilor sansa de a merge in semifinala celui de-al noualea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va avea loc vinerea viitoare, la Pro Tv. Apreciati si aplaudati atat de juriu, cat si de public, Catalin Botezatu si Liuba au primit vestea ca cele peste 17 000 de voturi primite au fost insufieciente pentru a merge mai departe si i-au eliminat din cursa pentru marele premiu al emisiunii. Desi au primit din partea juriului aproape numai note de 10, iar din partea publicului minute in sir de aplauze, cu ochii in lacrimi, dar cu fruntea sus, Catalin si Liuba au parasit competitia cu speranta ca visul Liubei si al familiei ei nu se va opri aici si cu bucuria ca si-au facut  prieteni noi alaturi de care au trait emotii unice. Dupa mai bine de doua luni de antrenamente in care si-a abandonat aproape toate proiectele personale si profesionale si in care a trecut prin accidentari grave, perfuzii, oboseala cronica, dureri de oase si presiune psihica, Catalin Botezatu a iesit din platou in rafale de aplauze, ca un invingator.

Andreea Spataru si Antonio au avut din nou o seara buna in care au primit din partea juriului multe note maxime si aprecieri pentru coregrafiile speciale. Musicalul in care Andreea a fost Julieta, iar Antonio, Romeo, a fost savurat de juriu si recompensat ca atare, mai ales ca la finalul sau au aparut frumos costumati atat fetita Liubei, Anna, cat si Nicu, baietelul coregrafei Victoria Bucun.

Catalin Morosanu a impresionat asistenta in chip de leu si de arlechin, insa a ridicat juriul in picioare doar la dansul tiganesc in care a pus tot patosul de care era capabil. Chiar daca nu a mai fost laudat ca pana acum, ci putin mustrat pentru lipsa de energie, Catalin Morosanu a rasuflat usurat in urma serii de vineri. El si Magda au sarit in sus de bucurie cand au aflat ca saptamana viitoare, la semifinala, nu va mai fi un duel clasic, intre cele mai slabe doua perechi ale serii.

Toate cele trei perechi ramase in concurs se vor confrunta cu sanse egale pentru un loc in finala. Ele vor dansa trei stiluri noi de dans: parodie, rumba si electric boogie si vor incerca sa cucereasca publicul telespectator pentru a primi cele mai multe voturi. Saptamana viitoare, care dintre perechile Iulianei Luciu, Andreei Spatar sau a lui Catalin Morosanu va primi cele mai putine voturi din parte publicului se va situa pe locul al III-lea. Celelalte doua se vor califica pentru confruntarea finala, pentru lupta pentru trofeul visurilor si pentru marele premiu.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU