Acasă Actualitate Schimbare de management la Kanal D

Schimbare de management la Kanal D

167
0
DISTRIBUIȚI

Pavel Stanchev, numit CEO (Chief Executive Officer) al KANAL D Romania in februarie 2009, paraseste compania Kanal D incepand cu ianuarie 2010, pentru a raspunde unor noi provocari in cariera profesionala. Dupa un an petrecut la conducerea Kanal D Romania, an ce s-a suprapus cu criza economica si care s-a dovedit a fi deosebit de dificil pentru piata media, Pavel Stanchev isi incheie misiunea la Kanal D.
“Dorim sa ii multumim Domnului Pavel Stanchev pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru efortul depus in 2009, si ii dorim mult succes in viitoarea sa cariera” a declarat Doamna Begum Dogan , Chairwomen al Kanal D si  Vice President al Dogan Media Group. Kanal D Romania va fi condus in continuare de dl. Haluk Kurcer, Executive Member of Board of Directors, impreuna cu actuala echipa de management.
“Kanal D este pe pozitia a cincea in topul canalelor generaliste din Romania si dupa trei ani in care am adus bucurie in casele romanilor, ne propunem sa ramanem fideli telespectatorilor nostri si sa le oferim in continuare programe apreciate si preferate de public pentru a atinge tinta de a deveni unul ditre cele mai importante trei statii de televiziune, in 2010.” declara domnul Haluk Kurcer.

DISTRIBUIȚI