Acasă Actualitate Scandalul dintre Niro jr. şi Gheară jr.!

Scandalul dintre Niro jr. şi Gheară jr.!

205
1
DISTRIBUIȚI

Povestea scandalului dintre nepotul lui Gheară, Darius, şi băiatul cel mic al lui Niro, Neamţu, se pare că a fost cusută cu aţă albă.

Ieri se vorbea despre faptul că fata lui Fane Spoitoru, Claudia Ion, aflată intr-un club, la majoratul lui Neamţu, s-ar fi luat la bătaie cu o tipă aflată la masa alaturata, la care altcineva isi sărbătorea ziua de nastere. Gura lumii, sloboda, zice că în acest scandal ar fi fost implicat şi Darius Gheară, care ar fi vrut să-l bată pe Neamţu, care a scăpat doar prin intervenţia bodyguarzilor. Conform declaratiilor celor implicaţi în aşa zisul scandal, acestia nici măcar nu se aflau in acel club, sau varianta lor nu se potriveste cu cea din gura târgului.

“Am început toţi să-l stropim pe Neamţu cu şampanie, în joacă. Din greşeală, a fost stropită o fată de la masa de lângă. Ea s-a enervat şi a aruncat cu un pahar de şampanie la masa noastră. Eu m-am ferit şi paharul l-a lovit pe Neamţu în picior. El, la rândul lui s-a supărat şi s-a dus la cealaltă masă, unde era tot un sărbătorit, Gianni, căruia i-a spus că nu e frumos să arunce cu pahare. Gianni şi-a cerut scuze, au dat mâna şi asta a fost. Eu nu cunosc nicio fată a lui Nuţu, aşa cum s-a vehiculat, că eram cu ea. Pe langa toate acestea,  eu sunt o fata linistita si nu vreau sa imi asociez numele cu un scandal.”, a declarat Claudia Ion pentru eMulte.ro.

Contactat, Darius Gheară nu a vrut să vorbească despre acestă poveste, spunându-ne doar ca nu a fost in acel club in seara cu pricina.

Păi la urma urmei, se pare că cineva încearcă doar să bage râcă între cele două familii, Gheară şi Niro.

(R.V.)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU