Acasă Actualitate Scandalul dintre fratii Dolanescu ia o intorsatura tot mai urata

Scandalul dintre fratii Dolanescu ia o intorsatura tot mai urata

213
0
DISTRIBUIȚI

Scandalul dintre Ionut si Dragos Dolanescu pentru averea tatalui lor ia o intorsatura tot mai urata. Cei doi frati se lupta pentru o avere de aproximativ 5.000.000 Euro. Dragos Dolanescu sustine ca se teme pentru viata lui dupa ce acesta a primit numeroase amenintari din partea fratelui sau.

Conform spuselor lui Dragos, Ionut i-ar fi transmis prin niste intermediari sa aiba grija ce vorbeste pe la televizor, ca sa nu fie nevoit sa plateasca “Mi s-a atras atentia sa am grija ce vorbesc. Am primit telefoane de la persoane necunoscute, SMS-uri, sa fiu foarte atent ce fac, ce zic si pe unde merg. Asa ca, daca aflati ca am patit ceva, sa nu va mirati, deoarece Ionut e in stare de orice! Am informatii ca fratele meu a platit un asasin sa ma omoare, pentru a ramane el cu toata averea tatalui nostru!” declara Dragos Dolanescu.
Dragos Dolanescu considera ca s-a ajuns la acest scandal in urma sinceritatii sale, desi acesta acceptase suma de 100.000 de dolari, dati de fratele sau pentru a renunta la averea regretatului cantaret, Ion Dolanescu.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI