Acasă Actualitate Sarkozy si Bruni se inseala reciproc?

Sarkozy si Bruni se inseala reciproc?

54
0
DISTRIBUIȚI

„Cuplul prezidenţial îşi trăieşte ultimele clipe. Carla Bruni s-a îndrăgostit de Benjamin Biolay, iar preşedintele şi-a găsit consolarea în braţele lui Chantal Jouanno”, a scris Le Journal du Dimanche.

Ceea ce in urma cu cateva zile parea a fi barfa zilei, se pare ca se transforma incet-incet in stirea anului. Dupa mesajele preluate de pe Twitter, aproape toate publicatiile franceze mediatizeaza pe de o parte, relatia presedintelui Nicolas Sarkozy cu Chantal Jouanno, o fostă campioană de karate în vârstă de 40 de ani, care ocupă în prezent funcţia de ministru al Ecologiei, si pe de alta parte, relatia Carlei Bruni cu Benjamin Biolay, un muzician laureat al mai multor concursuri internaţionale.

Trecutul amoros al perechii prezindentiale poate da cu usurinta loc acestor zvonuri si interpretari ale presei, care o citează adeseori pe Carla Bruni, aceasta declarand în trecut că „se plictiseşte repede de monogamie”… Printre iubitii celebri ai primei doamne a Frantei se numara Mick Jagger, Eric Clapton şi Donald Trump, scriitorul Jean-Paul Enthoven, pe care l-a părăsit pentru fiul acestuia, filosoful Raphael Enthoven.

Până în prezent, preşedintele Sarkozy a refuzat să confirme sau să infirme aceste informaţii.


DISTRIBUIȚI