Acasă Actualitate Roxana Vasniuc, mireasa pentru o zi

Roxana Vasniuc, mireasa pentru o zi

148
0
DISTRIBUIȚI

Roxana Vasniuc, prezentatoare a buletinului meteo de la Kanal D, a pozat recent pentru cele mai celebre case de moda specializate in rochii de mireasa de lux precum Pronovias, Demetrios, La Sposa, Benjamin Roberts, Maggie Sottero, Alfred Angelo si multi altii, fiind aleasa de catre acestia imagine lor pentru Romania.

vasniuc roxanaRoxana a devenit recent imaginea “La novia”, firma specializata in inchirieri si vanzari  rochii de mireasa ale celor mai in voga case de moda internationale. Roxana a imbracat numeroase rochii se mireasa si a intrat pentru o zi in atmosfera de poveste a celei mai frumoase zile din viata unei femei, ziua nuntii.  “A fost cea mai emotionata sedinta foto la care am participat vreodata. A fost pentru prima data in viata mea cand am purtat o rochie de mireasa si am visat cu ochii deschisi la ziua cand voi fi in fata altarului alaturi de alesul inimii mele. Mi-au placut multe dintre modelele prezentate, toate erau speciale insa am pus ochii pe un model pe care mi-l doresc pentru nunta mea” marturiseste Roxana.

Proaspat intrata pe piata, firma “La novia” a ales-o pe Roxana Vasniuc, frumoasa prezentatoare a buletinului meteo de la Kanal D, sa le reprezinte imaginea in Romania. “Am fost surprinsa cana am primit un telefon de la cei de la La Novia. Mi-au propus initial o intalnire pentru a-mi prezenta oferta lor care m-a fascinat si onorat inca din prima clipa. ” declara Roxana Vasniuc.

DISTRIBUIȚI