Acasă Actualitate Roxana Ilie, fierbinte in FHM

Roxana Ilie, fierbinte in FHM

189
0
DISTRIBUIȚI

Publicatia emulte reda mai jos interviul pe care Roxana Ilie, iubita lui Claudiu Patrascu, l-a acordat revistei FHM.

Avem un articol despre vampiri. De unde crezi ca vine fascinatia oamenilor pentru vampiri?

Oamenii sunt fascinati de vampiri datorita miturilor care au existat din cele mai vechi timpuri si cel mai mare mit despre vampiri e aici, în România. Pâna la urma, totul e fictiune, un mit, nu exista vampiri.

SF-ul s-a mutat în cotidian. Medi­ci­na a evoluat si a creat tot felul de organe artificiale. Ce organ artifi­ci­al nu ai accepta sa-ti fie implantat?

În general, apreciez foarte mult natu­ra­­letea. Nu as accepta sa mi se im­plan­­teze ceva anume. Poate silicon, dar nu acum, ci dupa ce o sa fiu mama. Fetele din ziua de azi nu mai apreciaza naturaletea, îsi fac tot felul de implanturi ca sa atinga perfec­tiu­nea, dar asa ceva nu exista. Si, în plus, majoritatea operatiilor estetice sunt esecuri.

Avem un articol despre cele mai mari cazinouri din lume. Îti place sa joci la cazinou?

Nu. Mi se par locuri pentru oameni naivi, pentru ca nici un cazinou nu e facut ca sa câstigi. Sunt prea putine cazurile în care câstigi si nu merita sa risti.

Pe coperta o avem pe Laura Cosoi, prezentatoarea emisiunii MTV Bailando. Îti place sa dansezi?

Nu cred ca exista om care sa nu danseze, chiar daca nu o face în public, ci doar în intimitate. Prin dans, majoritatea lumii vrea sa exprime ceva, la fel ca prin muzica, arta si cultura. Dansul se încadreaza în aceasta categorie.

Colegul nostru, Mihai, a scris un articol despre cei care au distrus fotbalul. Esti microbista?

Da. Tin cu România indiferent care sunt jucatorii echipei nationale. În România nu am o echipa favorita, dar de afara îmi place Real Madrid.

Harta din acest numar este des­pre consumul de alcool în lume. Cât de rezistenta esti la bautura?

Nu consum alcool, în general. Poate doar un pahar de sampanie sau ceva lejer, ca sa închin. Pentru ca e urât sa stai la masa sa sarbatoresti ceva si sa nu închini în cinstea acelei chestii. Nici macar nu am o bautura preferata.

FHM

DISTRIBUIȚI