Acasă Actualitate Rita Muresan si Costi Ionita se lupta in pasi de dans pentru...

Rita Muresan si Costi Ionita se lupta in pasi de dans pentru familii nevoiase

241
0
DISTRIBUIȚI

In prima zi de Paste, emisiunea “Dansez pentru tine” se imbraca in haine de sarbatoare si primeste in ring numai perechi speciale care vor dansa pentru spectacol, dar si pentru a ajuta niste familii nevoiase lovite de criza financiara.

Rita Muresan va face pereche cu Ionut Paval, fostul partener al Danei Rogoz si al Deliei Matache din sezoanele trecute ale emisiunii, cantareata de muzica populara Angela Rusu il va avea alaturi pe Cornel Ogrean care a dansat alaturi de Andra si de Elena Gheorghe in alte editii ale emisiunii, iar Costi Ionita va dansa alaturi de bulgaroaica Andreea Teodorova. Cele 3 perechi se vor intrece in pasi de dans si in spectacol pentru a castiga cat mai multe voturi din partea telespectatorilor Pro Tv care vor putea trimite sms-uri pe tot parcursul emisiunii pentru a-si ajuta favoritii sa castige un loc cat mai bun. Premiul pe care il va castiga fiecare pereche concurenta va fi donat unor persoane cu probleme pentru care sarbatorile nu sunt altceva decat o alta strangere de inima.

Campionul K1 Catalin Morosanu va accepta sa danseze la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta pe cineva cu probleme, la fel si campionul Marius Urzica care o va avea alaturi intr-un moment de dans in direct, in platoul emisiunii, chiar pe iubita sa.

Mihai Petre va lasa si el la o parte statutul de jurat al emisiunii si va aparea in fata telespectatorilor intr-un fel in care nici macar el nu-si inchipuia vreodata ca va fi. Alaturi de gratioasa sa sotie, Elwira, Mihai Petre va cobori in ring “de dupa blocuri” si va arata ca stie sa danseze si hip-hop.

Cateva dintre perechile care au facut istorie la “Dansez pentru tine” in sezonul trecut vor reveni in ring cu momentele lor de glorie. Marius Nedelcu si Alexandra Seles vor face din nou dansul “Stan si Bran” care a ridicat sala in picioare in sezonul trecut. Pavel Bartos o va avea din nou alaturi in pasi de dans pe Luciana Muntean, iar Giulia si Andrei Stefan vor demonstra ca pot si acum sa faca un dans de nota 10. Larisa Plesca si Denis Bolborea, fostii concurenti ai emisiunii care s-au indragostit in timpul emisiunii vor reveni si ei in ring si vor face un Bollywood plin de culoare, la fel ca iubirea care-i leaga. Si Mihai Sturzu si Florin Grozea de la Hi-Q vor demonstra ca ei iubesc spectacolul si vor pregati un moment special de dans pentru editia speciala pe care l-au denumit “Felicitare de Pasti”.

O trupa de dans irlandez, dar si o trupa de dans tiganesc vor cotropi platoul emisiunii cu povesti spectaculoase in pasi de dans, iar coregrafii Edi Stancu si Bursucu’ pregatesc si ei un moment special, cu o coregrafie inedita.