Acasă Actualitate Rita Muresan da lectii de stil vestimentar la Pro Motor

Rita Muresan da lectii de stil vestimentar la Pro Motor

166
0
DISTRIBUIȚI

Rita Muresan vine sambata, la ora 12.00, la Pro Motor, direct din atelierul de creatie, pentru a sfatui telespectatorii cum pot sa isi asorteze tinuta cu masina pe care o conduc.

Rita Muresan PromotorCreatoarea de moda a acceptat provocarea lansata de Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, de a imbina recomandarea tendintelor din fashion, cu cele despre masini.

Pro Tv a patruns in garajul Ritei Muresan, care gazduieste patru masini, una mai luxoasa ca alta. Desigerul detine un Mercedes Clasa S, un Audi A3 Cabrio si un Audi A6, pentru plimbarile de zi cu zi si un Crysler 300 C, pe care il foloseste doar pentru treburile firmei, iar culoarea pentru care a optat in cazul tuturor masinilor pe care le conduce este negru. Moda masinilor albe nu este pe placul vedetei, marturisind ca asocierea unui interior galben cu clasicul exterior negru, reprezinta combintia perfecta pentru ea. Rita spune insa ca siguranta intrece orice moda si se declara adepta centurii, pe care o poarta mereu si care nu o deranjeaza, in ciuda dimensiunii impresionante a bustului ei.

Telespecatorii vor primi sambata si o lectie de stil, in care creatoarea de moda prezinta importanta alegerii vestimentatiei in functie de masina din dotare. Ea sfatuieste posesorii de masini cabrio sa aleaga o tinuta sport, iar pe cei care au masini elegante, sa opteze pentru tinute business.

promotorTot in editia de sambata, emisiunea Pro Motor va arata telespectatorilor sai cea mai ingenioasa lucrare de licenta din Romania: un roadster botezat cu formula acceleratiei: VD/DT. Acest roadster a fost facut de 4 absolventi ai Facultatii de Mecanica din Iasi: Ionut Chirica, Ovidiu Hurduc,Vlad Gheorghita si Ovidiu Trofin, indrumati de profesorul lor Gabriel Ursescu Ursescu. „Sunt niste genii acesti tineri si mai mult decat atat, au muncit cot la cot luni de zile pentru a obtine acest roadster. Masina are motor BMW, caroseria facuta dupa un Lotus, 5000 ore au lucrat la ea si au terminat-o cu doar cateva ore inainte de licenta. Ca sa nu mai punem ca au ramas lefteri, punandu-si toti banii in joc. Sunt de apreciat.”, spune prezentatoarea Pro Motor.

DISTRIBUIȚI