Acasă 'Round da world Rihanna si Chris Brown la acelasi hotel

Rihanna si Chris Brown la acelasi hotel

192
0
DISTRIBUIȚI

La cateva zile dupa ce Chris Brown si-a cerut scuze in mod public pentru ca a agresat-o pe Rihanna, cei doi si-au petrecut weekend-ul la acelasi hotel, informeaza NY Post.

Chris Brown, impotriva caruia s-a emis un ordin de restricitie la Los Angeles, si Rihanna s-au cazat vineri, in camere separate la luxosul Trump International Hotel & Tower. Ei au fost vazuti intrand si iesind din parcarea subterana a cladirii de 52 de etaje in masini diferite. Se pare ca cei doi si-au luat masuri crescute pentru a se proteja impotriva fotografilor si reporterilor, care au dat rezultate, intrucat nu au fost vazuti impreuna.

Mai mult decat atat, la aflarea vestii ca Rihanna se afla in aceeasi cladire l-a facut pe Chris Brown sa paraseasca hotelul. Fostii iubiti nu au mai fost vazuti impreuna din luna februarie, cand Chris a lasat-o pe Rihanna plina de vanatai. Judecatoarea Patricia Schnegg a emis impotriva lui Brown un ordin de restrictie care il obliga pe acesta sa pastreze fata de Rihanna distanta de 50 de yards, sau 10 yards, daca sunt la acelasi eveniment muzical.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI