Acasă 'Round da world Regele a murit! Traiasca regele!

Regele a murit! Traiasca regele!

151
1
DISTRIBUIȚI

Cine nu si-a dorit vreodata o manusa cu degetele taiate, cine nu a vrut sa aiba o suvita care sa-i acopere ochiul drept, cate fete nu au lesinat la concertele lui, cine nu a fredonat cel putin o data „Billie Jean”, „Beat it”, „Dangerous”, “Thriller”, “Black Or White”, “Smooth Criminal” sau „Bad” sau cati nu au incercat sa imite celebrul “moon walk”?

A inventat termenul de megastar, a fost primul artist de culoare care a reusit sa apara la MTV, a avut primul videoclip de tip “film”, mai lung de 3 minute, a avut cel mai scump videoclip din toate timpurile ”Scream” in valoare de 7 milioane de dolari, care inca nu a fost surclasat, are cel mai vandut album al tuturor timpurilor “Thriller” cu 110 milioane de discuri vandute, record inca nedepasit, a facut din concertele lui adevarate spectacole magice, a fost insurat cu fiica regelui rock Elvis Presley si in anul 2000 a fost desemnat artistul mileniului.

Niciodata nu m-a interesat viata personala a vedetelor, ci realizarile pe plan profesional. Zic asta pentru ca atunci cand atingi un anumit nivel, foarte ridicat, sunt sanse sa ti se insceneze multe. Ca sa ajungi sa cunosti un „personaj” foarte bine trebuie sa apartii anturajului lui. Nu vreau sa mi-l amintesc pentru faptele rele care i s-au pus in spate ci pentru imaginea-icoana pe care a construit-o.

Merita respectul nostru, al tuturor pentru ca a revolutionat muzica si dansul si le-a dus la un alt nivel. Regele muzicii pop merita sa se odihneasca alaturi de Elvis Presley, Freddie Mercury, Kurt Cobain, Jimi Hendrix s.a. Jenny McCarthy a spus astazi: “Spiritul si influentele sale creative vor trai prin muzica sa pe care am iubit-o timp de decenii”. Si o vom mai iubi multe decenii de acum inainte.

Regele muzicii pop nu a murit. Este nemuritor pentru ca noi inca il putem asculta acum!

Andrei Dobre

DISTRIBUIȚI