Acasă Actualitate Reduceri de vară la Mitsubishi!

Reduceri de vară la Mitsubishi!

78
0
DISTRIBUIȚI

Odată cu începutul sezonului de vară, M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România propune prin intermediul reţelei naţionale de dealeri o campanie ce cuprinde o serie de discounturi la aproape toate modelele Mitsubishi. Campania se va desfăşura în perioada 01 iunie – 31 august.

Cel mai mic membru al familiei, Colt MY2008, beneficiază de o reducere de până la 21.5%, disponibilă pentru versiunile de caroserie cu 3 şi 5 uşi şi o gamă amplă de motoare (1.3 / 95 CP, 1.5/109 CP, 1.5 DiD / 95 CP).

Lancer Clasic, susţinut de o tradiţie solidă în proiectarea şi fabricarea autovehiculelor, vine cu un discount de 10%. Pentru modelul Lancer Sport Sedan reducerea creşte până la 15%. Fiabil, spaţios şi de o eleganţă distinsă, modelul Lancer, fie el Clasic sau Sport Sedan oferă o experienţă de conducere placută şi de neuitat.

Modelul Outlander 2.2 Di-D, perfect pentru un stil de viaţă activ, poate fi achiziţionat în această perioadă cu un discount de 25%.

Pasionaţii de off road şi aventură, îşi pot achizitiona acum legendarul Pajero, mai accesibil ca oricând cu doar 25.110 EUR (fără TVA). Discountul pentru acest model poate ajunge până la 25%.

Un avantaj considerabil pentru client este şi reducerea de 15% pentru modelul L200, un pick-up elegant dar în acelaşi timp robust, cu o versatilitate ce poate satisface exigentele oricărei persoane.

Tot în această perioadă, Mitsubishi România intră în faza a doua a programului de „Înnoire a Parcului Auto Naţional”, anunţând şi introducerea modelului Grandis în program. Acesta beneficiază de un discount de 10%.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI