Acasă Actualitate Ramona Gabor va purta lenjerie galbena la meciul Austria – Romania

Ramona Gabor va purta lenjerie galbena la meciul Austria – Romania

419
0
DISTRIBUIȚI

Ramona Gabor propune cea mai tare solutie pentru ca nationala lui Mutu sa castige cu Austria de 1 aprilie, meci din preliminariile Campionatului Mondial si transmis, LIVE, de ProTV, de la ora 21:30.
“Cred ca suporterii romani ar putea fi inlocuiti de fetele frumoase din Romania. Fotbalistii romani sunt satui sa admire atata frumusete si si-ar indrepta atentia catre minge, dar, cu siguranta, austriecii se vor uita numai in tribune si le vor distrage atentia”, a spus Ramona Gabor la matinalul ProFM, “Semen cu Ivan”, difuzat de luni pana vineri, intre 6:30-10:00.
Ramona s-a declarat fanul numarul unu al nationalei si se va uita la meci, chiar daca nu face asta in mod obisnuit. Si, mai mult de atat, este dispusa sa faca anumite sacrificii pentru calificarea Romaniei la turneul final. “As renunta la o luna de iesit in club, doar sa dea Mutu gol in meciul cu Austria. M-ar bucura foarte tare o victorie a Romaniei. In seara meciului voi purta lenjerie galbena”, marturiseste frumoasa vedeta, care prefera sa vada meciul singura.

DISTRIBUIȚI