Acasă Actualitate Raluca Arvat îşi prepară singură mesele din timpul serviciului

Raluca Arvat îşi prepară singură mesele din timpul serviciului

153
0
DISTRIBUIȚI

Mai toţi cei care lucrează iau în calcul două opţiuni atunci când vine vorba de luat prânzul: fie apelează la serviciile firmelor de catering, fie mănâncă din preparatele făcute acasă. Raluca Arvat optează pentru cea de-a doua variantă, tocmai pentru că încearcă să ducă un stil de viaţă cât mai sănătos. Ea dezvăluie în ediţia din 15 mai a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, difuzată de Pro Tv de la ora 10:00, care sunt ingredientele unui prânz sută la sută sănătos şi ce alege să pună în caserolă.

Somnul de şase până la opt ore nu asigură doar un look fresh, ci şi o viaţă lungă şi sănătoasă. Tocmai pentru că această perioadă de repaus este atât de importantă, există saltele şi perne umplute cu plante. Cei care le-au testat spun că se simt cu mult mai energici după ce îşi petrec astfel noaptea. În funcţie de amestecul de ierburi, efectul lor poate fi antialergic, antigripal, antireumatic sau euforizant, creat special pentru îndrăgostiţi.

Alte trucuri preţioase despre sănătate şi frumuseţe, mâine, de la ora 10:00, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino.

DISTRIBUIȚI