Acasă Actualitate Radu Valcan, vacanta cu peripetii

Radu Valcan, vacanta cu peripetii

63
9
DISTRIBUIȚI

Radu Valcan, prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate”, difuzate ACASA de luni pana vineri, de la ora 17.30, a avut parte de o vacanta cu peripetii in insula greceasca Zakynthos.

Impreuna cu prietenii, Radu a ajuns in portul Kilini, de unde trebuia sa ia feribotul catre insula, la citeva minute dupa ce ultimul vas pleca spre destinatia lui de vacanta. Toata gasca nu a avut de ales si au trebuit sa doarma, in prima noapte de vacanta, in masini. “Am simtit ca ne fuge pamintul de sub picioare cind am vazut, in departare, ultimul feriboat din acea seara care plecase spre Zakynthos. Nu am avut de ales si a trebuit sa ne facem cit mai comozi si sa dormim in masina. Era o atmosfera ca-ntr-un film de groaza. Nicio lumina, totul era inchis, vintul batea si strada era acoperita de frunze. Era o atmosfera neprielnica asa ca ne-am inchis in masini si ne-am culcat”, spune amuzat Radu.

Dimineata, Radu si prietenii lui au luat primul ferry catre insula unde au petrecut 6 zile minunate de vacanta. In Zakynthos prezentatorul ’’Povestirilor adevarate’’ a practicat sporturi extreme si-a gustat din plin din viata de noapte de pe insula. ”Am facut crossroad cu ATV-urile pe serpentinele din Zakynthos la miez de noapte, scuba diving, am condus barca pe mare, am mers in pesterile de pe insula, am innotat in niste ape limpezi precum cristalul. Pot spune ca insula este una minunata”, spune Radu. In cluburile de noapte de pe insula, dar si in cele din Atena, Radu a intilnit foarte multi români. “Mi se pare ca o vacanta nu este reusita daca nu mergi noaptea intr-un club. In Zakynthos am mers prin toate cluburile, am intilnit o gramada de romani care munceau acolo. Ne-am oprit chiar si la Atena citeva zile unde am iesit prin cluburi. Merg acolo cu mare placere pentru ca mi se pare ca este un oras minunat, cu o viata de noapte extrem de activa”, marturiseste Radu.La intoarcerea in tara, Radu si prietenii lui au avut parte de un zbor nu tocmai linistit. “De la decolare si pina la aterizare am stat cu centura. Ne-a zguduit bine iar pasagerii din jurul meu erau cam palizi. Deasupra Bucurestiului am realizat ca la sol e rau, avionul se misca rau. Cind am aterizat am vazut copaci cazuti la pamint si circulatia data peste cap. A fost insa o vacanta minunata pe care cu siguranta as mai repeta-o” marturiseste prezentatorul “Povestirilor adevarate”.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII