Acasă Actualitate Radu Valcan va juca rolul unui arab intr-o telenovela

Radu Valcan va juca rolul unui arab intr-o telenovela

189
0
DISTRIBUIȚI

Asa cum va anuntam in exclusivitate in urma cu doua luni, Radu Valcan va fi protagonistul celui mai recent proiect MediaPro Pictures.

Dupa un casting dur, cursuri de actorie si un examen final, Radu a fost ales de producatori sa interpreteze rolul unui arab, personajul principal in cea mai noua productie care spune povestea de dragoste dintre un arab si o romanca.

Pentru Radu emotiile au fost foarte mari mai ales ca isi dorea mult sa joace intr-o productie de televiziune: “Sincer, am momente cand nu realizez acest lucru, ca am fost ales pentru rolul de protagonist. Este o onoare, dar si o presiune enorma, imi doresc foarte mult sa nu-i dezamagesc pe cei care au incredere in mine. La inceput eram putin stresat la gandul ca voi lucra cu atatia actori mari. Asta imi da emotii dar stiu ca sunt oameni extraordinari care vor avea rabdare cu mine si ma vor ajuta. Am sansa extraordinara de a lucra cu Iura Luncasu, un regizor genial, de senzatie care ma uimeste de fiecare data cu ideile, energia si starea de spirit din fiecare zi”, spune Radu Valcan.

Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului pe care-l va intepreta din toamna, Radu a luat cursuri de actorie si a repetat saptamani intregi:  “La cursurile de actorie nu a fost deloc usor, a trebuit sa trec prin mai multe stari, sa fac fata consumului interior. Un lucru este foarte important, trebuie sa-ti placa ce faci iar mie-mi place la nebunie, asa si trec mai usor peste momentele de oboseala. Evident, m-am documentat foarte mult si o fac in continuare. Citesc foarte mult, vizionez filme, orice are legatura cu lumea araba, o lume fascinanta”, marturiseste Radu.

DISTRIBUIȚI