Acasă Actualitate Radu Valcan nu poate dansa pentru cazul umanitar

Radu Valcan nu poate dansa pentru cazul umanitar

166
0
DISTRIBUIȚI

Radu Valcan s-a accidentat la antrenamentele pentru emisiunea “Dansez pentru tine” si nu va mai putea performa in emisiunea de vineri.

Impreuna cu Madalina Draghici, partenera lui din viitoarea telenovela, Radu pregatea un dans contemporan pentru un caz umanitar din cadrul emisiunii. Concurent in sezonul trecut al emisiunii “Dansez pentru tine”, el isi dorea foarte mult sa revina in ringul visurilor.

“Am inceput repetitiile saptamana trecuta, iar duminica am fortat mai mult nota. Fiind vorba despre un dans contemporan, foarte frumos, dar complex si cu multe prize am incercat sa facem ceva spectaculos si ghinionul a facut ca la un moment dat sa simt o arsura puternica la cot. Am continuat repetitiile in ciuda durerii, dar marti deja aveam cotul umflat. Coregrafa noastra, Doina Botis m-a trimis imediat la medic, iar diagonosticul a fost entezita cu inflamatie a tendonului si ligamentului. Astfel ca ieri am plecat de la spitalul Municipal cu recomandarea : repaus total intre 4 si 7 zile astfel ca din pacate nu voi mai putea dansa in editia de vineri a emisiunii “Dansez pentru tine”, povesteste Radu Valcan.

DISTRIBUIȚI