Acasă Actualitate Radu Mazare are masina ca Ozzy Osbourne

Radu Mazare are masina ca Ozzy Osbourne

118
0
DISTRIBUIȚI

Ca orice James Bond care se respecta, primarul Constantei, Radu Mazare, are in garaj o masina la care cei mai multi barbati indraznesc doar sa viseze.

Pro Motor a intrat in garajul lui Radu Mazare si va prezinta sambata la pranz, de la ora 12.30, superba replica a faimosului Lincon Zephyr, o masina dotata cu un motor GM 8V de 6,2 l de 325 CP, construita pe un sasiu de Chevrolet Corvette. Limitata la 200 km/h, bijuteria este fabricata in 2006 si sunt doar cateva exemplare in intreaga lume, printre norocosii proprietari numarandu-se si faimosul Ozzy Osbourne. Sambata, la Pro Motor, Radu Mazare vorbeste si despre salonul de masini de la inceputul lunii iulie, dar si despre World Elite Aerobatic Formula, un show acrobatic de avioane de vanatoare, care va avea loc intre 10 si 12 iulie.

Tot sambata la pranz, Roxana Ciuhulescu prezinta o rubrica inedita, o filmare nocturna cu 70 de masini Seat, intr-o atmosfera animata nu doar de motoarele turate la maxim si de o trupa de streetdace Jakepot, dar si de fetele de la Goale si Goluri, de pe Sport.ro (cele 2 Roxane, Gina si Micky). Spectacolul nocturn din Piata Constitutiei a fost deplin, mai ales ca, Romania a mai doborat un record la categoria cele mai multe masini normale sau preparate stranse intr-un singur loc.

DISTRIBUIȚI