Acasă Actualitate Radio InfoPro iti aduce romanul „Eu si Kaminski”, ecranizat de regizorul Wolfgang...

Radio InfoPro iti aduce romanul „Eu si Kaminski”, ecranizat de regizorul Wolfgang Becker!

231
0
DISTRIBUIȚI

Radio InfoPro iti ofera saptamana aceasta cartea „Eu si Kaminski”, de Daniel Kehlmann, de la Editura Humanitas! Romanul va fi ecranizat de Wolfgang Becker, regizorul filmului „Good Bye Lenin!”, cu Daniel Brühl în rolul principal!

Astfel, toti cei care doresc sa citeasca cartea inainte de aparitia filmului, trebuie sa prinda semnalul de concurs si sa sune la 021 250 17 30, numar de telefon cu tarif normal.

Sebastian Zöllner, tânăr jurnalist şi critic de artă, visează să dobândească faimă scriind biografia unui pictor care de ani buni a întors spatele lumii şi s-a izolat într-o casă din Alpi. Dornic să afle adevărul despre Kaminski, Zöllner se insinuează în casa acestuia, îi scotoceşte printre documente, găseşte o serie de pânze de o frumuseţe stranie şi e mirat să afle că artistul, conştient de limitele talentului său, a preferat să renunţe la glorie ca să picteze pentru propria-i plăcere.

Deşi îşi pune la lucru toată  iscusinţa de jurnalist pentru a-l determina să i se destăinuie, Zöllner descoperă curând că nu se poate măsura cu Kaminski. Cheia enigmei se află, crede Zöllner, la Therese, iubita din tinereţe a pictorului. Cei doi pornesc în căutarea ei, pe un drum presărat cu experienţe extraordinare, la capătul căruia nu-i aşteaptă decât noi întrebări.

DISTRIBUIȚI