Acasă Actualitate Puya, sedus in casa „Fete Suspecte”!

Puya, sedus in casa „Fete Suspecte”!

259
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce au trecut prin nenumarate probe care mai de care mai incitante, concurentii din casa „Fete Suspecte” au avut ieri parte de o mega surpriza! Puya a fost invitat sa anunte castigatorul sumei de 500 euro si a unui „cadou fierbinte” din partea protagonistelor show-ului, bisexualele Iunia si Ani!

Vizita cantaretului a impresionat-o atat de tare pe Maria, concurenta ce a trecut cu brio toate probele de ieri, incat aceasta a incercat sa-i faca avansuri lui Puya. Desi cu greu a rezistat, rapperul a ales doar sa o felicite pentru concurs si sa petreaca cateva momente alaturi de toti concurentii din casa „Fete Suspecte”.

Chiar daca nu l-a cucerit pe Puya, castigatoare zilei de ieri a avut parte de un cadou special. Maria a fost acoperita cu frisca, iar Iunia si Ani au savurat fiecare gram de frisca direct de pe trupul ei.

Probele ce i-au adus banii si acest „rasfat” au fost: „mutatul oualor”, ce au fost acoperite cu mustar si piper, dintr-un bol in altul, „cheta”, in care concurentii trebuiau sa stranga cat mai multi bani prin orice metoda, proba la care Maria s-a remarcat intr-un costum de sexi calugarita, si concursul de senzualitate, in care concurentii trebuiau sa le seduca pe frumoasele protagoniste.

DISTRIBUIȚI