Acasă Actualitate Provocarea lui Sisu: „Ai vrea sa ai?

Provocarea lui Sisu: „Ai vrea sa ai?

168
0
DISTRIBUIȚI

Fete sexy, masini de fitze, baieti de cartier, tatuaje, limuzine si sticle de bautura – nu este vorba de un nou film romanesc avand drept subiect Romania anului 2009, ci de ingredintele folosite de regizorul Marian Crisan pentru a ilustra single-ul de debut semnat SISU „Ai vrea sa ai”.

Piesa, cu un mesaj mai mult decat provocator, incearca sa ilustreze realitatea romanesca si reperele pe care le au tinerii zilelor noastre. ‘Ai vrea sa ai’ cu Sisu featuring Puya si Yolo, este single-ul de debut a lui Sisu si reprezinta munca sa in studio de aproximativ un an. Toate cele 16 piese de pe album au un profund mesaj social raportat la experintele de viata care l-au marcat pe SISU.

Videoclipul piesei a fost filmat la Buftea si, datorita atmosferei foarte relaxate creata de prietenii sai Puya, Yolo de la ZALE si Rashid de la CIA, filmarile nu au durat foarte mult. Albumul si single-ul Sisu este unul mult asteptat de fanii sai, multa lume intrebandu-se daca Sisu o va mai lua de la capat din punct de vedere muzical. SISU dovedeste ca mai are multe de spus din punct de vedere muzical si o face in stil mare, cu un album de 16 piese.
Pe noul album Sisu are colaborari cu Puya, Yolo, Cabron, Super ed, Nimeni’ altu, Cedry2k si alte nume grele pentru cunoscatorii genului. 
Albumul de debut SISU va fi lansat la inceputul acestei toamne.

Puteti vedea poze de la filmare pe monden.info

 

DISTRIBUIȚI